Anjeza Branka krenare për djalin e saj Ajo ka një mashkull në jetën e saj që me siguri e do më shumë se veten.

Biri i vetëm i këngëtares Anjeza Branka, Leanzo, sapo filloi vitin e ri shkollor. Mami Anjeza me siguri është krenae për djalin e saj dhe ka një arsye të fortë për këtë.

Ajo ka publikuar dëftesën e shkollës së Leanzos dhe ajo është e gjitha me arritje të shkëlqyera. “Pupsi ime nuk e diskutoj qe edhe ky vit do te jetë me nota te shkëlqyera. Të dua”, shkruan këngëtarja në Instagram.

Anjeza Branka krenare për djalin e saj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here