Anita Haradinaj bëhet biznesmeneBashkëshortja e Ramush Haradinaj, Anita, i ka hyrë biznesit të dizajnit, të marrëdhënieve me publikun dhe aktiviteteve të tjera të komunikimit me publikun.

Anita Haradinaj e ka sosur t’iu jap leksione me pagesë për komunikim me publikun dhe këshilla për menaxhim edhe bizneseve të tjera vendore e ndërkombëtare.

Republika.info, mëson se më 25 shtator të këtij viti, Anita Haradinaj e ka regjistruar edhe biznesin e saj si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, me emrin “VIBE” SH.P.K.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here