Mediumet amerikane dhe ato botërore njoftuan se aktorja e bukur tani më është në muajin e gjashtë të shtatzënisë. I dashuri i saj Justin dhe aktorja janë në pritje të anëtarit të ri të familjes së tyre.

Edhe pse ky informacion  ishte i publikuar qysh në vitin e kaluar  por nga ana e aktores nuk kishte konfirmimin, por tani burim i afërt, mik i çiftit e konfirmoi lajmin.

Ditët e kaluara aktorja ka qenë e parë në shëtitje me bashkëshortin e sa dhe në xhaketën e saj është parë barku.

Supozohet se për shkak të shtatzënisë Jennifer nuk ka qenë prezent në ndarjen e çmimeve “Golden Globus”. Informacioni se aktorja atraktive është shtatzënë para tre muajve ishte i demantuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here