Jennifer AnistonEdhe pse mediat po pëshpëritin se Jennifer Aniston është nervoze pasi që Bradley Cooper në mes të dyjave e zgjodhi Renée Zellweger-in, dhe ajo pohoi se nuk e ja ‘ndien’ pasi që me të ishte monotoni e vërtetë

Jennifer Aniston nuk e ka ndërmend që të luaj lojërat me Rene-n dhe ta fitojë Bradley-n, shkruan magazina britanike OK!, për të cilin një burim anonim zbulon që aktorja më shumë se e gjithë kjo, është e hidhëruar me vetveten.

Pas shkatërrimit të martesës me Brad Pitt-in, Jen ka menduar që deri tani do të merr vetëm vendime të mira. Sa i përket Bradley-t, Rene lirisht mund ta mbajë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here