Pavarësisht faktit që është shtatzëne, ish aktorja e mega serisë të njohur “Friends” nuk ndalet me planet e saja të punës. Ajo është angazhuar të aktroj në dramën e re komike “Miss you alraedy”.

Ajo e njohur sipas roleve romantike, vendosi që ta zgjeroj horizontin e saj duke shtuar pak dramë në të.

Filmi i ri në të cilindo të paraqitet ajo “Miss you already”, flet për dy mikesha prej kohe, miqësi e cila fillon të prishet pas që njëra prej tyre do të ngelet shtatzënë ndërsa tjetra do të sëmuret. Qëlloni cilën do ta aktron Anistoni?

Skenari i filmit është i aktores britanike Morvena Benks dhe Pol Endruj Vilijams, i cli do të jetë edhe regjisori i filmit, transmeton “Hollywood Reporter”. Filmi me xhirimet do të filloj në verë ndërsa ndërkohë Jenifer Aniston do të mund ta shohim në indi komedinë “Wanderlust” së bashku me ish kolegun e saj nga “Friends” Poll Rad.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here