Janiffer Aniston dhe dashnori i saj Justin Ter do të paraqiten bashkë në filmin komedi “Wanderlust”.

Dy të dashuruarit janë njohur mu gjatë xhirimit të këtij filmi. Në një skenë ata mjelin bashkë dhinë. 

Në këtë film ka refuzuar të luajë aktorja Jessica Alba.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here