Jennifer Aniston, sipas përzgjedhjes së meshkujve, është shpallur mbretëreshë seksi e decenies, më saktë femra më e nxehtë të cilën skena hollivudiane e e ka parë në këto dhjetë vjet të fundit.

Këtë titull prestigjioz viteve të kaluara e kanë pasur koleget e saj Halle Berry i Charlize Theron.

Këtë çmim e marrin femrat të cilat meshkutj thjesht as mund t’i mbikëqyrin e as t’i kontrollojnë, ka sqaruar Casey Patterson nënkryetare e Spike TV-a.

Ajo është puqje e përkryer zonjës këndshme dhe spirituoze”, ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here