Jenifer Aniston sërish e fitoi titullin Trupi më i dëshiruar në Hollywood.

Para tre viteve, aktorja 42 vjeçe ishte e shpallur për atë që ka trupin më të mirë, komision ky i përbërë prej mjekëve, kirurgëve plastik Flleming dhe Majer.

Në vitin vitin 2010 për trup më të mirë ishte e shpallur Fergi, ndërsa vitin e kaluar Aniston ishte në vendin e dytë pas Zhizel Bundhem.

Ndërsa këtë vit ylli i serisë “Friends” sërish fiton vendin e parë duke lënë pas vete shumë yje më të reja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here