Mediumet botërore transmetojnë se Jenifer Aniston ka vendosur që të bëj pauzë nga karriera e saj e suksesshme, ndërsa ky vendim i aktores ka ngritë më shumë spekulime për atë se është shtatzënë dhe andaj ka vendosur një gjë të tillë.

Aktorja 42 vjeçe e cila është në lidhje me Jastin Teruks 40 vjeç, ka vendosur se nuk ka qëllime për të pranuar oferta të reja dhe angazhime filmike për vitin vijues.

Jenifer për momentin ka promovuar filmin “Wanderlust” në të cilin ajo dhe Jastini u njoftuan, por duke i porositur agjentët e saj se i nevojitet pushim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here