Artistja e famshme Jennifer Aniston ka vendosur të blejë shtëpi të re në New York, për të cilën do të jap 9 milionë dollarë!

Jennifer, siç flitet, ishte e mrekulluar aq shumë me shtëpinë, sa që nuk pyeti se sa kushton.

Shtëpia ka tre dhoma të fjetjes, disa dhoma të tjera dhe disa banjo, si dhe hapësirë për të ushtruar. Ka gjithsej 2.700 metra katrorë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here