Angelina JolieBuzët e saja të bukura, sytë dhe shikimin e saj tërheqës e kishte që nga fillimi.

Por këto fotografi të Angelina Joliet, të bëra kur ajo ishte 16 vjeçe, tregojnë se si ka ndryshuar ajo prejse është bërë yll.
Angelina Jolie.01Duket se atëherë nuk i kishin munguar kilogramët pasi që krahët i ka të trash dhe gjithmonë e kishte atë dukjen e një ylli, shkruan Daily Mail.

Sot, të gjitha këto i ka mirëpo tani është bërë asht e lëkurë. Për dallim nga fotografitë tani ajo e ka gjoksin më të gjerë.

Në këto fotografi kishte trupin e pastër. Miss Jolie, tani 37 vjeçe, ka më shumë se 13 tatuazhe në trupin e saj, përfshirë këtu datat e lindjes së fëmijëve.
Angelina Jolie.02Marrëdhënia e ftoftë me babin, bëri që ajo të binte në depresion, por ajo vazhdoi studimet në teatër dhe diplomoi në “Beverly Hills High School”.
Angelina JolieDerisa ylli po provonte të tregonte bukurinë e një femre, fotografitë janë të përmbajtur në krahasim me atë që do të vinte në ditët në vijim

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here