Aktorja Jolie nuk e duron dot George Clooneyn, shokun më të mirë të burrit të saj.

Angelina Jolie shumë herë është shprehur negativisht në lidhje me të. Angelina gjithnjë ka menduar që Clooneyt i pëlqente ta tepronte me pijen dhe në këtë mënyrë ndikonte negativisht tek Pitti”, pohon burimi, sipas të cilit “aktorja nuk  duronte dot miqësinë që lindi që nga xhirimi i filmit ‘Ocean’s Thirteen’, pasi kishte frikë se veset e tij Clooney ia transmetonte edhe burrit të saj Bredit”.
Clooney nga ana e tij nuk e ka kritikuar asnjëherë publikisht aktoren, por as nuk i ka thurur lavde. Të vetmen gjë që ai ka vlerësuar janë sipërmarrjet e saj për sa i përket bamirësisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here