Brad Pitt mendon se Angelina Jolie është militante ndaj gjashtë fëmijëve kur duhet të bëhet paketimi i valixheve për udhëtimet jashtë vendit.

Fituesja e Oscar po e ka të lehtë të përgatitet për udhëtimet e gjata, për shkak se ajo është shumë e organizuar dhe precize në paketimin e gjërave.

“Ne jemi mjaft të rehatuar kur jetojmë larg valixheve.

Edhe fëmijët tashmë janë duke i paketuar vetë valixhet. Nëse ndodh që të harrojnë, ata duhet të harrohen vetë. Kjo për shkak se ajo është aq e organizuar. Ajo është militante, ajo është vërtet, vërtet e talentuar. Unë nuk do të mund ta bëja këtë”, u shpreh Pitt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here