Angelina Jolie ka hyrë në një dietë ekstreme. Sipas revistës britanike “Now”, aktorja është duke jetuar vetëm nga dredhëzat për momentin.

“Ajo po konsumon vetëm dredhëza, por edhe manaferra dhe mjedra. Por, asnjëherë nuk ka ngrenë drekë me yndyra.

Madje edhe fëmijëve u propozon ushqime organike, fruta dhe perime”, tha një burim i afërt me Angien.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here