Fituesja e Oskarit, Angelina Jolie do të mësojë frëngjisht.

Aktorja ka thënë se tashmë ka filluar të flasë fjalët e para gjatë mësimeve që ka bërë bashkë me fëmijët e saj të kësaj lënde.

“Kam kaluar shumë kohë me fëmijët. Kur ata mësonin frëngjisht, më lindi ideja ta bëja këtë dhe tashmë shumë shpejt kam mësuar. Kurrë nuk e kam besuar se do t’ia arrij. Por, po mësoj frëngjisht dhe mendoj se kam bërë mirë”, tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here