Angelina Jolie ishin hit në një ankand në Hollywood gjatë fundjavës së kaluar, duke u shitur gjashtë herë më shtrenjtë se sa çmimi i pritur.

Në ankand ishin përfshirë fotot e modeles Jolie, kur ajo ishte 15 vjeçare. Fotot e aktores Jolie lanë nën hije fotot e Raquel Welch, Halle Barryt, Richard Burttonit dhe George Clooneyt.

Sidoqoftë, të gjitha fotot së bashku mblodhën 122.400 dollarë. Megjithatë, secila foto e Joliet është shitur për mbi 2.500 dollarë, që është gjashtëfishi i shumës së pritur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here