Angelina Jolie e droguar, dobësuar dhe e zbehurFigurë e hollë, e dobësuar, lëkurë e imët, flokët e mbledhura në një topuz të thyer, sytë e nxirë dhe të përgjakur.

Kjo është e panjohura Angelina Jolie që u shfaq në një video të publikuar dhe shpërndarë nga National Enqurier.

Imazhet të cilat i lancoi tabloidi amerikan datojnë që prej vitit 1999, kur aktorja po kalonte atë të cilën ajo e përshkroi si “periudhën më të errët të jetës së saj”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here