Angelina Jolie duket si skeletNuk është risi se Angelina Jolie është e dobët, por të gjithë që e panë në dhënien e pa dhënien e shpërblimeve të revistës “WSJ” ishte të habitur nga pamja e saj, dhe shumë e komentuan se aktorja ka një problem me anoreksi.

Teksa disa e mbrojnë Jolie dhe thonë se ajo duket e përsosur, të tjerët janë në numër shumë më i madh, ishin të tronditur nga fotografitë e reja.

Komenti i tyre është se ajo duket si një skelet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here