Pas gjashtë viteve në lidhje dhe duke rritur gjashtë fëmijë, duke i rezistuar vazhdimisht martesës, Angelina Jolie dhe Brad Pitt mund të bëhen burrë e grua.

Revista US raporton se çifti i jashtëzakonshëm është duke planifikuar martesën, ceremonia e të cilit akt pritet të bëhet në muajt në vazhdim.

“Fëmijët janë duke kërkuar martesën, ka domethënie për ta”, kishte thënë më parë Pitt në një emision televiziv.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here