Brad Pitt dhe Angeline JolieAngelina Jolie dhe Brad Pitt dëshirojnë që vajza e tyre Shiloh të ndjekë hapat e tyre të famës dhe planifikojnë ta regjistrojnë atë në shkollë të aktrimit.

Shiloh, e cila ka luajtur me Pitt në filmin “The Curious Case Of Benjamin Button”, raportohet se iu ka thënë miqve, “Dua të bëj atë që bën mami dhe babi”. “Shiloh është një kombinim i dy aktorëve më të pashëm në botë, ajo është lindur të jetë yll.

Brad dhe Angie janë të shqetësuar për interesimin saj për aktrimin, sidoqoftë ata zotohen se do t’i lejojnë fëmijët e tyre të ndjekin ëndrrën. Ata mendojnë ta regjistrojnë në një shkollë të arteve performuese”, ka thënë burimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here