Angeline Jolie dhe vajza e saj 11 vjeçare, Vivienne Jolie-Pitt, nuk duken vetëm të njëjta – por edhe vishen njëjtë.

Nëna dhe bija u panë së bashku të veshura në të bardhë derisa po shkonin në një dyqan për kafshë.

Ato të dyja patën një ditë të vajzave më 17 korrik dhe bënë një mik speciale: një lepurush.

E vogla e Angelinës doli nga dyqani me vrap e gëzuar me lepurin në dorë.

Të gjithë e dinë se aktorja dhe Vivienne janë thuaje kopje të njëra-tjetrës. Por, ajo trashëgoi edhe flokët e bardha nga babai i saj, Brad Pitt.

Pas blerjes ato u fotografun duke ecur dorë për dore dhe të buzëqeshura.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here