Çifti hollivudian, Angelina dhe Brad Pitt, kanë shëndrruar një strehë të vjetër peshkatarësh, në një shtëpi për tëkryer mardhënie seksuale.

Shtëpia ndodhet në pronën franceze të ciftit, pak metra larg nga rezidenca në të cilët ata jetojnë, bashkë më gjashtë fëmijët e tyre.

Për ta ndërtuar këtë shtëpi, cifti ka shpenzuar plot 40 mijë dollarë. Bëhet e ditur se brenda kësaj shtëpie ndodhet një shtrat shumë i madh, një sanduk me plotë mjete seksi e gjëra të tjera.

Sipas disa burimeve, Brad dhe Angelina herë pas here ikin tek “shtëpia e seksit”, duke ju thënë fëmijëve se po shkojnë të marrin pak ajër te freskët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here