Angela Martini dhe Bleona Qerreti…në shtrat. Çfarë ka nisur mes të dyjave?Se si janë njohur apo se për çfarë qëllimi qëndrojnë së bashku, Angela Martini dhe Bleona Qerreti, kjo nuk dihet.

Por fakti që të dyja janë bashkë në një shtrat, kjo të bën të dyshosh… Janë veç për foto dhe famë (sensacion), apo kanë shkuar në shtrat… bashkë?

Ajo që dihet dhe shihet, është se kur këto dy femra pozojnë së bashku, fotot marrin një tjetër dimension “ndryshe”…

Angela Martini dhe Bleona Qerreti…në shtrat. Çfarë ka nisur mes të dyjave?

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here