Angela Martini bëhet biondeAngela Martini edhe më tej mbetet e pëlqyer dhe e kërkuar. Ajo po e jep maksimumin në promovimin e linjes së saj të bilineve “Martini Bikini”.
Angela, tani ka bërë një ndryshim në pamje.

Pa merak, nuk bëhet fjalë për ndërhyrje kirurgjike, pasi modelja thjesht e ka hapur ngjyrën e flokëve, për çka po duket më ndryshe.

Angela, synon që pak nga pak të bëhet bionde.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here