Dy njerëzit e medias, Belina Bodinaku dhe Andi Bushati, të përfshirë në një histori dashurie dyvjeçare janë shfaqur për herë të parë zyrtarisht në një ambient si çift.

Mjaft elegantë ata kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve, ndërsa kanë marrë edhe urimet e rastit për lidhjen e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here