Kjo është Lauren Goodger e cila ka sjellë kuptimin e vërtetë të elegancës femërore e parë vetëm nga prapa.

Por, në vend që të vishte një fustan të shkurtër i cili të tregonte të pasmet, Lauren ka bërë një zgjedhje tjetër duke veshur një tjetër model me gjithë kurrizin e zbuluar.

Ajo është fotografuar në Café de Paris ndërsa ka lënë pak për të imagjinuar. Gjithçka e ka bërë edhe më seksi momenti kur Lauren është dashur të hypë në makinë dhe patjetër që nuk mund të shmangte përkuljen. Lauren ja del me sukses për aq kohë sa nuk zbulon diçka më intime.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here