Ami dryshon dukjen Moderatorja e njohur, Amarda Toska, nuk shquhet për eksperimentimet me dukjen e saj.

Ajo mbetet klasike në stil dhe janë të pakta rastet, kur vjen ndryshe, shkruan Opinion.

Si për shembull në këtë fotografi, ku ka guxuar shumë me grimin e saj.

Ami ka thënë se ide këtë sezon të ri do të vijë me ide të reja.

Ami dryshon dukjen

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here