Dy vajzat e spektaklit, Ami dheXhemi, përfundimisht e kanë vendosur se kur do ti bëjnë dasmat.

Xhemi dhe Visi, do të kurorëzojnë lidhjen e tyre më 3 shtator, ndërsa Ami dhe Ermali kanë vendosur që ta bëjnë dasmën e tyre në 10 shtator.

Vajzat, pa praninë e bashkëshortëve të ardhshëm, kanë rënë dakord që dasmat e tyre mos t’i përplasin, në mënyrë që të kenë kohë të koordinojnë edhe publicitetin që u duhet për eventet më të rëndësishme të jetës së tyre.

Xhemi dhe Ami, kanë vendosur që muajin e mjaltit ta kalojnë në Aruba, në Karaibe.Edhe pse dasmën nuk do ta bëjnë në të njëjtën ditë, të paktën, pushimet pas dasme, tradicionale, do ti bëjnë bashkë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here