Nuk dihet nëse bëhet fjalë për tekste këngësh, apo profilesh që postohen në Facebook, apo në rrjetet e tjera sociale.

Por sipas një postimi në Twitter të këngëtares Dafina Zeqiri ajo ka nisur të shkruajë tekste që urojmë të jenë edhe për ndonjë këngë të saj të re, apo për ndonjë koleg të estradës shqiptare.

Këngëtarja e superhitit “Tonight” tashmë ndodhet në Amerikë dhe duket shumë e frymëzuar nga ky vend, saqë ia ka nisur të behet tekstshkruese.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here