Amelle e lodhur kërkon pushimKëngëtarja e Sugababes, Amelle Berrabah ka pasur një tronditje nervore dhe do të pushoj paksa.

Grupi tani pritet që të merr pushim për rreth tri javë përderisa ajo ka kërkuar edhe ndihmën e psikologut për këshilla.

Kjo do të thotë se ato nuk do të marrin pjesë në koncertet e tyre në Leeds dhe Gjermani – i cili vend do të jetë vendi i parë ku ato do të këndojnë “live”.

Ajo ka pasur trauma pak muaj pasi anëtarja e tyre Keisha Buchanan ka lënë grupin ndërkaq atyre ju ka bashkuar këngëtarja e Eurovision Jade Eëan./Gazeta Express/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here