Amarda Toska vjen shumë ndrysheJemi mësuar t’a shohin gjithmonë të grimuar dhe të angazhuar në projekte të ndryshme, por Amarda Toska kësaj herë vjen shumë ndryshe.

E thjeshtë dhe pa makeup, vjen më natyrale se kurrë më anë të një fotoje të postuar në rrjetet sociale.

Tashmë është një tendencë që vipat të vijnë të pakuruar para publikut dhe në disa raste kanë zhgënjyer pritshmëritë.

Por Ami jo, përkundrazi ka ardhur më e embël se kurrë duke marrë komplimete të pafundme për natyralitetin dhe embëlsinë që përcjell.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here