Ndërkohë, pas një pauze në ekran me mbylljen e sezonit të kaluar të “Dancing with the stars”, Ami shfaqet si imazh i kosit të frutave “Activia”.”Këtë ofertë e pranova për shumë arsye”, thotë ajo.

“E para sepse është një brand ndërkombëtar me reputacion shumë të mirë në treg. Ndërkohë që u ndjeva e vlerësuar se midis disa emrave më kishin zgjedhur për disa faktorë të mbledhur bashkë, që me sa duket i gjetën tek unë.

Dhe më kryesorja, është se në çdo shtet për 2012-n u zgjodh një personazh i njohur dhe i rëndësishëm sipas kritereve që drejtuesit e kompanisë kanë vendosur. Për shembull, në Itali këtë reklamë e bën Alesia Marcucci./Panorama/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here