Amanda SeyfriedAktorja biseksuale Megan Fox është favoritja më e madhe tek burrat dhe gratë në të gjithë botën.

Por, duket se kemi së paku një person që nuk ka ra në kurthin e sharmit të brunetës.

Bashkë-aktorja e Meg në filmin “Jennifer’s Body”, Amanda Seyfried ka thënë se ajo “ka rrotulluar sytë e saj” kur është dashur që të luaj skenën e puthjes me aktoren e bukur.

Duke folur për filmin e ri horor për tinejxher, Amanda i ka thënë revistës “Entertainment Weekly”: “Gëzohem se kam pasur së paku një skenë të tillë”.

“Ne e dinin se do të luanin një lojë të madhe për një film të tillë. Ne i kemi rrotulluar sytë të dyja kur mendonim se duhet ta bënin këtë (pra të puthemi)”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here