Amanda Seyfried e cila për momentin takohet me aktorin e bukur britanik Dominic Cooper – ka pranuar se shpesh ja kontrollon telefonin mobil të dashurit të saj.

“Kam një imagjinatë të plot dhe gjysma e tjetër ka një reputacion i të qenit jo e plotë…sharmante, apo jo”, është shprehur Amanda.

“Mendoj që gjërat nuk janë mirë. Tani, ata janë qartësuar por nuk dua që të prishen. Jam shumë mirë tani dhe mund të prishen nëse nuk janë të mira. Tani nuk ja shikoj telefonin mobil më”, tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here