Thyago Alves donte te dilte me Alba Pariettin, por sipas informacioneve te fundit te percjella nga “Diva e Donna” duket se modeli braziljan eshte i lidhur me nje femer te panjohur.

L’isola dei famosi 8″ ka qene nje eksperience shume e mire pasi i ka lejuar qe te perballet dhe matet me natyre dhe te njohe me mire veten e tij, edhe pse ia ka ndjere mungesen familjes dhe ushqimit.

Modeli zbuloi se nuk e ka pranuar ishullin per tu lidhur edhe pse Raffaella Fico eshte nje vajze shume e bukur, nuk perfaqeson llojin e femres qe e terheq, pasi mendon shume per kamerat dhe fotografet.

Thyago rrefen se ka pasur nje histori me nje vahze perpara se te nisej per ne Honduras dhe se e ka vleresuar shume sjelljen e kesaj vajze, pasi nuk eshte paraqitur ne televizion per te fituar fame dhe publicitet.

Alves do te vazhdoje te punoje si model, edhe pse endrra e tij eshte kinemaja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here