Viti 2010 ka qenë thuajse vit i këngëtares Altuna Sejdiut, pasi në mënyrë konstante ndoshta më shpesh se kurrë ka qenë prezent në media.

Ka pasur disa bashkëpunime me këngëtarë tjerë dhe ka pasur shumë suksese çdo këngë e saj po bëhet hit i verës.

Ajo nga vlerësimi i publikut është shpallur këngëtarja më seksi, në një intervistë për media Tuna pyetur se si ndihet pas asaj që është shpallur si “Këngëtarja më Seksi në shqipe 2010”. Si po ju duket vlerësimi.

Tuna përgjigjet “Kjo përputhet me mua 100% kohëve të fundit, ashtu po ndihem dhe vet, ndoshta dhe ashtu reflektoj” thekson këngëtarja Altuna Sejdiu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here