Këngëtarja nga Shkupi, Altuna Sejdiu – Tuna ndihet e dëmtuar nga tashethemet e fundit të dala për të.

Kështu ka thënë një burim pranë familjes së këngëtares, i cili tha se thashethemet që janë bërë për këngëtaren e kanë prek atë në moral, duke e dëmtuar karrierën e saj profesionale.

Mes thashethemeve të shumta, ajo që e ka shetësuar këngëtaren është ai që e komenton atë si shtatzënë.

Të gjitha këto janë thashetheme dhe totalisht janë lajme të pavërteta”, tha ky burim që nuk deshi të citohet me emër në gazetë.

Në fakt këngëtarja shumë pak flet për jetën private. Aktualisht Tuna ka filluar të punojë për të realizuar albumin e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here