Specie në zhdukje është ajo e maçove, të cilët mendojnë se burrat duhet të drejtojnë, të ndërrojnë partneret sipas qejfit dhe të mos prekin gjë me dorë në shtëpi.

Ç`duan gratë në punë, ku të rrethohen nga meshkujt të panjohur?

Detyra e tyre është të mbyllen në shtëpi e të kujdesen për familjen..”, shprehet në një intervistë këngëtarja e mirënjohur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here