Alketa Vejsiu në versionin kukullPrezantuesja e njohur, ka shpejtuar të krijojë edhe ajo versionin Alketa-kukull. Suvenirin e personalizuar ajo e prezantoi në revistën Class, ku promovon punët si “business woman”.

Alketa Vejsiu ka zgjedhur dhe foton që kukulla e prodhuar në Hong Kong duhet t’i ngjajë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here