Alketa-Robertit: Pse i lyen thonjtë si femrat? Përgjigja e tij do t’ju habisë Robert Aliaj është i paparashikueshëm në gjykimet që bën për konkurentët e “Dance with me”.

Por këtë herë nuk kanë munguar edhe ngacmimet e Akketa Vjesiut e cila i ka lexuar një koment nga publiku: Berti, pse imiton femrat kur lyen gishtat me manikyr?

Berti u përgjigj se “të gjitha zbukurimet dhe tribute që kanë sot femrat, që nga zbukurimit te tatuazhet janë mashkullore”, shkruan ‘Opinion’

“Ne shqiptarët deri në vitet 30 kemi trashëguar fundin. Ndaj bëhuni shqiptarë, po ti shihnit edhe deputetët e viteve 20, ata rinin me funde”-tha Berti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here