Florian Mumajesi njihet si njëri prej kompozitoreve dhe këngëtarëve më të mirë shqiptar . Veprat e tij kanë zgjuar interesim të madh jo vetëm tek publiku shqiptar, por edhe më gjërë.

Mes këngëtarëve të huaj që kanë bashkëpunuar me të, është edhe bullgarja Alisia, e cila ka zgjedhur që sërish të punojë me Florin.

Në profilin e saj zyrtar në rrjetin social Facebook, krahas fotografive të te dyve në studio, ajo ka paralajmëruar një projekt të ri me kompozitorin shqiptar.
“Sërish kam kënaqësinë të punoj me Florin në një projekt shumë interesant! Së shpejti do të ju befasoj”, ka shënuar Alisia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here