Për dallim nga nënat e zakonshme të cilat i marrin fëmijët në ceremoni të ndritshme, Alisha Kis dëshiron që kohën me fëmijët e saj ta kaloj në mënyrë më të ndryshme.

Para disa ditësh familja ka qenë e vërejtur  në ndeshje të basketbollit. Alisha dhe bashkëshorti i saj kanë qenë në disponim të përkrahin ekipin e tyre të favorizuar Niks.

Këngëtarja ka qenë e veshur në veshje më të përditshme por kuptohet gjithmonë duke u dukur bukur dhe normal duke qenë adekuate për rastin.

Këngëtarja e njohur e cila gjithmonë ka pohuar se nuk dëshiron njerëz të cilët imitojnë stil të ndokujt deklaroi se fakti që është prind dhe fama e saj nuk ndryshon asgjë në jetën e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here