Alida Duka, vajza që ende i dëgjohet hiti i saj në bashkëpunim me Stine ‘Lucky Girl’, si duket e ka ndërmend të sjellë një tjetër bashkëpunim, po me vëllanë e saj.

Kënga quhet ‘Ti je’ dhe do të vijë së shpejti me një video shumë interesante. Edhe vetë këngëtarja, e cila jeton në Gjermani, thotë se mezi po e pret, pasi jo vetëm melodia, por edhe teksti është shumë i bukur.

Ja disa nga vargjet e këngës “Se gjithçka që ti kërkon, unë do ta plotësoj… Se gjithçka që ti kërkon, unë do ta dhuroj”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here