Alessandra Ambrosio një nënë me këmbë shumë seksi Marilyn Monroe ishte e para që la t’i ngrihej fustani gjatë një reklame për filmin e vitit 1955 “The Seven Year Itch”.

60 vite më vonë, të njëjtën gjë bën edhe Alessandra Ambrosio.

Modeles 35-vjeçare të “Victoria’s Secret” iu ngrit disa herë fustani rozë nga era e fortë dhe i “dolën në shesh” mbathjet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here