Edhe pse kanë vetëm pak kohë që frekuentohen bashkë, lidhja e tyre është aq intensive sa nuk i shohim larg njëri-tjetrit.

Bëhet fjalë për Çiljeta Xhilagën dhe Aleksandrin të dashurin e saj që jeton në Angli.

Duket se djaloshi ka vendosur ti japë më shumë kohë lidhjes së tij, ndaj ka shtyrë kthimin e tij në vendin ku jetonte edhe për disa kohë. Ndërkaq çifti nuk le pas dore dhe jetën e natës.

Këtë rradhë ata janë kapur mat në lokalin që është te blloku i ambasadave në shoqërinë e mikut të tyre.

Aleksandri ka pirë verë të bardhë ndërsa Çili duke e ruajtur veten dhe zërin ka preferuar pije energjike dhe ujë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here