Album i momenteve më të mira të "Deep Purple" Rokerët legjendarë të grupit “Deep Purple” do të lansojnë momentet më të bukura nga koncertet e tyre më të preferuara në një album të ri ‘live’.

Albumi “Space Truckin’ Round the World Live 68-76” do të përfshijë incizimet e rralla live nga koncertet në Evropë, Japoni dhe SHBA.

Ky koleksion do të përfshijë shumëçka dhe do të vijë me një histori të detajuar për grupin, detaje nga koncertet individuale dhe me fotografi.

Marr nga Telegrafi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here