Pas publikimit të imazhit, këngëtarja nuk vonoi shumë dhe e fshiu foton se cila ishte arsyeja kush mund ta dijë më mirë se sa Albërie Hadergjonaj.

Ajo edhe pse ka publikuar këtë foto nuk po i ndal postimet tjera në llogarinë e saj Instagram, këngëtarja po vepron sikur nuk ka ndodhur asgjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here