Ka shoqëruar mbesat e saj, sidomos Argjentinën, e cila ishte në natën finale të “Top Fest 9” për të marrë çmimin ‘Best Balada’.

Fjala është për këngëtaren e njohur Albërie Hadërgjonaj, e cila megjithëse nuk kishte ndonjë detyrë për këtë eveniment, ajo ka dashur të jetë e pranishme, dhe nuk ka kaluar pa u vënë re nga fotoreporterët.

Por, si duket në këtë foto, këngëtarja është dukur shumë në formë, dhe madje më e zhveshur se mbesat e saj, të cilat ishin me të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here