Alberie Hadergjonaj duket që po ndihet shumë mirë që vajza e saj Anxhelina Hadergjonaj po ndjek hapat e nënës.

Alberia përveç që prezanton atë te kolegët e saj nga sfera muzikore ajo tashmë ka filluar të publikojë klipin e këngës dhe fotot e zemrës së saj siç e quan në profilin e saj në Facebook.

Madje, Alberia duke komentuar klipin e këngës së Anxhelinës thotë se ky ishte një fillim i bukur.

Fillimi i bukur ishte por të sigurojë që ka për të qenë e madhe shpejt”, shkruan për vajzën e saj Alberia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here