Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj krenohet me dy vajzat e saj.

Siç e shihni edhe në këto  foto, ajo së bashku me Agnesën dhe Angjelinën tregon se është e lumtur, megjithëse kohë më parë ajo kishte thënë se nuk do të donte që vajzat e saj ta kishin fatin e saj që të martohen të reja, edhe pse në foto nuk dallohet shumë se kush është nëna dhe kush të bijat.

Mësojmë gjithashtu se këtë verë Albëria po mirëpritet shumë mirë në Durrës, ku ajo këndon dhe ku ka shumë pushues. M. GJ.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here